Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Очима української правди

Видатний футболіст Девід Бекхем тимчасово віддав свій акаунт в Instagram лікарці з Харкова Ірині Кондратовій.
Саме на нашу співвітчизницю він поклав важливу місію — показати світові приголомшливу роботу медиків у боротьбі за життя під час війни.

На думку Інформатора, розказувати, хто такий Девід Бекхем немає сенсу (тільки зазначимо, що наразі його сторінка в Instagram має 71,4 млн підписників), а от про ту, чиїми очима світ побачить правду війни в Україні, хочеться дізнатися більше.

Ірина Кондратова — керівник Харківського регіонального перинатального центру та дитячий анастезіолог. Також вона є кандидатом медичних наук, доцентом кафедри педіатрії №1 та неонатології у Харківському національному медичному університеті. За її зізнаннями, вона тимчасово “окупувала інстаграм” Девіда Бекхема, щоб не гаючи часу показати, як маленькі українці й україночки та їхні мами виборюють право на життя під час війни. Окрім цього лікарка висвітлила умови роботи у підвалах лікарні без належного не те що технічного, а хоча би побутового оснащення.

 

 

 

 

У сторіз пані Ірина розказала про свій графік, який тепер, як і у багатьох екстренних служб — 24/7, а також показала світлини новонароджених малят, які борються за життя в підвалах Харкова, який кожного дня накривають авіаційними ударами.
Але головне — Ірина Кондратова закликала світову спільноту зробити пожертву до фонду Unicef, який допомагає українським дітям, постраждалим у цій страшній і безжальний війні.

 

Олександра Ломака

Нагору