Інформатор Калуш

ВЛАДА

Нарада про забезпечення оснащенням військових Калуської громади

22 березня, відбулася важлива нарада між керівництвом начальника Калуської районної військової адміністрації Жанни Табанець, народним депутатом України Едуардом Прощуком та керівниками силових структур району.

Повідомляє Інформатор посилаючись  на Калуську районну державну адміністрацію

На зустрічі піднімали питання забезпечення амуніцією, справності систем сповіщення населення, забезпечення медичними засобами та паливно-мастильними матеріалами Територіальної Оборони району.

Опісля керівництво РВА відвідали Координаційний центр з питань внутрішньо переміщених осіб при Калуській районній військовій адміністрації, який розпочав свою роботу 21 березня у приміщенні Громадської приймальні народного депутата.

Там вони зустрілися з внутрішньо переміщеними особами, які звернулися за допомогою до координаторів центру.

Нагадаємо, що в координаційному центрі надають інформацію:

  • щодо поселення внутрішньо переміщених осіб в Калуському районі;
  • про харчування та отримання гуманітарної допомоги (одягу, засобів гігієни, дитячих речей тощо);
  • щодо врегулювання юридичних питань.

Після цього учасники наради відвезли необхідні речі, а саме продукти харчування та довготривалого зберігання, засоби гігієни, рушники, одяг, іграшки до одного з місць, де знайшли тимчасовий прихисток внутрішньо переміщені особи.

Також вони поспілкувалися з тими, хто прибув на територію Калуського району з інших областей, дізналися про їхні потреби та запевнили, що при необхідності нададуть допомогу у вирішенні проблемних питань.

Слід зазначити, що у районній військовій адміністрації щоденно відбуваються наради, триває злагоджена робота з депутатами всіх рівнів, представниками бізнесу, керівниками підприємств.

Усі спільно працюють над забезпеченням життєдіяльності району у воєнний час та зміцненням обороноздатності країни.

Нагору