Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські волонтери почали збір коштів для амуніції 79 батальйону Територіальної оборони ЗСУ

Калуська міська філія “Союзу українок” — надзвичайна волонтерська організація, яка щодня і щогодини власними руками наближає Перемогу!

На скромній пам’яті Інформатора, це єдина волонтерська організація в Україні, яка зібрала, домовилася з Укрзалізницею і відправила цілий вагон гуманітарної допомоги для Харкова на 60 тонн.

Але попри вже досягнуте вони не спиняються і продовжують свою роботу одразу в декількох напрямках: щодня відправляють автівки з допомогою до постраждалих від військової агресії рф куточків України, збирають гуманітарну допомогу для відправки вагону до Києва та Чернігова.

Мегатерміново дівчата-союзянки закликають усіх охочих долучитися до збору коштів на закупівлю тактичних рукавичок, окулярів, балаклав, розгрузок, наколінників та налокітників, рюкзаків та іншого оснащення для наших воїнів 79 батальйону Територіальної оборони ЗСУ, які просто у цю мить боронять нас на передовій.

Дівчата квапляться, щоб встигнути викупити необхідне оснащення, за яким полює ледь не кожен волонтер країни. Ціна питання – 6 тисяч євро, з яких ми уже зібрано понад 100 тисяч гривень.

Волонтери на своїй сторінці у фейсбук зазначають: «Для когось це просто гроші. Але для наших хлопців — можливість вберегтися самим і захистити наші життя та нашу країну!» 🇺🇦

 

Нагору