Коломия До сайту

Чорнобильську АЕС полишають ворожі війська

Нарешті недалекі солдати армії рф, отримавши добрячу дозу опромінення, вирішили облишити багатостраждальну Чорнобильську АЕС та інші об’єкти в Зоні відчуження й вирушити в бік Українського кордону з Білоруссю. Попри це на станції досі лишається небагато військових.

Повідомляє Інформатор на основі офіційних заяв “Енергоатому”.

«Підтвердилася інформація, що окупанти, які захопили Чорнобильську АЕС та інші об’єкти у Зоні відчуження, двома колонами вирушили в бік українського кордону з республікою Білорусь. Наміри покинути ЧАЕС загарбники сьогодні зранку озвучували українському персоналу станції», ㅡ сказано в повідомленні.

Зокрема зазначено, що інформація про будівництво російськими військами фортифікаційних споруд посеред Рудого лісу (нагадаємо, це найрадіоактивніший район в усій Зоні відчуження) підтвердилася:

«Тож не дивно, що окупанти отримали значні дози опромінення й запанікували за перших ознак хвороби. А проявилася вона дуже швидко. Відтак серед військових почав назрівати майже бунт, і вони стали збиратися звідти».

Також є непідтверджена інформація, що у бік Білорусі формується ще колона військових рф, які тримали в облозі місто Славутич, хоча сама міська рада поки що ніяк це не прокоментувала.