Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Освіторія оголосила збір фото про освіту під час війни

Війна непрохано увійшла в наші домівки, школи й наше життя загалом. Але освітній процес героїчно й переможно продовжується: вчителі й викладачі намагаються навчати школярів просто з бомбосховищ та укриттів, в евакуації та гарячих точках, а діти, у свою чергу, намагаються сумлінно виконувати свої обов’язки. Але хіба можна оцінити рівень їхнього геройства та зусиль?

До уваги вчителів, школярів та їхніх батьків! Інформатор запрошує долучитися до збору фото освітнього процесу, розпочатого спільнотою “Освіторія”.

Автори проєкту зазначили на сторінці у Facebook: “Ми збираємо фото навчання, яким воно є під час війни. Вони потрібні нам для того, аби виступати на найпотужніших міжнародних майданчиках, як-от TED, ефективно просити про підтримку закордонних партнерів та врешті показати світу, якими героями є українці — кожен і кожна на своєму місці”.

Долучитися до ініціативи можна двома способами:

  • завантажити світлини за допомогою Google-форми.
  • надіслати на електронну скриньку pr@osvitoria.org

Пам’ятаймо: наша сила — у стійкості й незламності українського народу. Розкажімо разом правду про війну, розпочату російськими окупантами, по всьому світу! 💙💛

Нагору