Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Путінократія”: харківське видавництво відкрило безкоштовний доступ до книги про злочинне управління путіна

Україна сьогодні опинилась на історичному зламі, коли абсолютно кожен знає і розуміє, хто такий путін і чому “хороших рускіх” не буває. Є відчуття, що зараз саме той час, коли самоусвідомлення української ідентичності на найвищому рівні. Проте ворога потрібно знати в обличчя. 

Інформатор ділиться неймовірною книжковою новиною!

Видавництво Vivat дозволило безплатно завантажити електронну версію книги “Путінократія. Людина влади та її система”, яку вони видали українською мовою.

Книжка авторства журналіста Бориса Райтшустера стала політичним бестселером у Німеччині. Її автор показує читачеві всі грані особистості президента росії путіна. Як він прийшов до влади і яким чином до цього причетна система КДБ? Чому росіяни обрали такого правителя і яку роль у цьому відіграла всенародна ностальгія за “совком”? До яких методів вдавалися путін та його оточення, щоб зміцнити свої позиції, і як далеко сягає своїм корінням тероризм у росії? Що взагалі змінилося у величезній країні з приходом до влади клану путіна?

Тут — відповідь на запитання, як саме людина змогла поставити на коліна найбільшу країну, при цьому налаштувавши проти себе весь цивілізований світ.

Завантажити книгу можна тут.

Нагору