Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

А ви вже взяли допомогу від “Карітас”?

500 громадян за 2 дні вже отримали гуманітарну допомогу від “Карітас”. Проте в деяких бажаючих виникли труднощі з реєстрацією.

Повідомляє Інформатор з місця події.

Понад 500 внутрішньо переміщених осіб вже скористались допомогою. За два дні було роздано 500 харчових наборів, 200 гігієнічних, 200 постільних, а також памперси та дитяче харчування за потребою.

«Дуже хороший набір! Ми дуже вдячні цій церкві, “Карітасу”. Ми отримали постіль, рушники, ковдри, продукти й гігієну. Це найкраще, що ми отримували в Калуші. Ми дуже задоволені і дуже дякуємо”, – ділиться враженнями Людмила, з міста Краматорськ.

Проте в деяких громадян виникали й складнощі.

«Ми прийшли, а нас немає в списках. Система дала збій чи щось таке. Знову реєструємось», – розповідає Ярина, з міста Києва.

Всі внутрішньо переміщені особи, які реєструвались до 11 квітня системою були записані на отримання допомоги в Івано-Франківську. Якщо ви зіштовхнулися з такою проблемою, то зареєструйтесь знову за посиланням. І через добу ви зможете прийти й отримати те, чого потребуєте.

Отець Степан Скібідський, настоятель Храму Святих Кирила та Мефодія, запевняє, що:

“Роздача допомоги буде продовжена до того моменту, поки буде потреба в ній. На період Великодніх святкувань ми призупинимо роздачу, потім відновим. Усім, хто зареєструвався, буде надана допомога”.

Зараз “Карітас” в Калуші очікує нову постановку харчових наборів з Івано-Франківську, адже попередні вже закінчились.

Нагадаємо, що роздача гуманітарної допомоги відбувається в будні дні з 15:00 до 17:00 в храмі Святих Кирила та Мефодія за попередньою реєстрацією.

Анна Сірик

Нагору