Інформатор Калуш

ТРЕШ

10 тисяч доларів і ти вже не наркодилер

Працівника СБУ та слідчого з Нацполіції затримали під час отримання хабаря від підозрюваного по справі незаконного збуту та зберігання наркотичних препаратів.

Повідомляє Інформатор спираючись на повідомлення пресслужби НАБУ.

16 квітня працівники НАБУ за сприянням САП затримали на «гарячому» старшого опера СБУ  та слідчого з Національної поліції України в Івано-Франківській області. Вони придумали «схему», згідно з якої вимагали від підозрюваного гроші за допомогу в суді.

“Йшлося про можливий вплив на суддів при зміні запобіжного заходу – за це правоохоронці вимагали 9 тис. дол. США, а також можливу зміну підслідності, яку «оцінили» у 15 тис. дол. США. Їх викрили «на гарячому», під час одержання чергового траншу неправомірної вигоди у 10 тис. дол. США”, – повідомляє НАБУ.

Проте це ще не все. Підозрюваний мав підкинути в домовлене місце( визначене викритими правоохоронцями), в квартирі свого спільника психотропну речовину «амфітамін». Таким чином він би змінив хід слідства та підставив би іншу людину.

На хабарних правоохоронців очікує суд. Також їх підозрюють у незаконній діяльності щодо інших кримінальних справ, які ці злочинці вели.

Слідство триває.

Анна Сірик

 

Нагору