Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Тероборона Калусього району потребує медиків та саперів

Тероборона Калущини в штатному режимі продовжує набирати людей до своїх лав. Проте такого ажіотажу, як в перші тижні зараз немає. Вчора, 18 квітня, на офіційному телеграм-каналі ТрО з’явилося повідомлення про запис до лав батальйону.

Інформатор відразу ж вирішив уточнити деталі цієї новини:

“Так, справді, ми виклали таке повідомлення. Проте це не означає, що в нас почалась нова хвиля мобілізації. Бійців у взводи ми поки що не набираємо. Наразі, доукомплектовуємось медиками. У нас є гостра потреба у людях саме з медичною освітою та у саперах.
Чи багато охочих? Тепер напливу, як у перші тижня немає. Ми ж розуміємо, що Калуш не безмежний. На початку було дуже багато охочих, практично щоп’ять хвилин хтось дзвони з бажанням записатися в ТрО.

Також зараз відбувається комплектування бійців усім необхідним для ведення служби. Наразі форма забезпечені всі, а от щодо касок чи бронежилетів, то ситуація бажає кращого, ми над цим працюємо.

До речі, жінки також звертаються з бажанням вступити в Тероборону. У нас у штаті є приблизно 10-15 жінок” — повідомили на гарячій лінії ТрО.

Запис до лав батальйону тероборони Калуського району не змінився: записатися можуть усі, хто відповідає наступним вимогам: громадяни від 18 до 60 років без судимості потрібно із необхідним переліком документів (можете знайти його на нашому каналі за #Комплектування) підійти до пункту комплектування за адресою вул. Коцюбинського 6 (прохід через арку між магазинами “Інтер’єр” та “Динамо”)

Якщо залишились запитання, їх можна уточнити на “гарячій лінії” тероборони Калуського району за номером: +380990791420

Остап Микитюк

Нагору