Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У ліцеї №10 відбувся благодійний майстер-клас

Будь-яка творчість може стати порятунком, як для внутрішнього балансу, так і для чогось більшого. Творчістю можна збирати кошти, наприклад, на допомогу нашим військовим. Цим сьогодні, до речі, й займалися мешканці Калуша та гості міста в ліцеї №10, де відбувся майстер-клас з ліпки фоармінових прикрас.  

Інформатор відвідав подію й радо запрошує на її продовження завтра, 21 квітня о 15.00 у фоє Калуського ліцею №10. 

“Ця подія стала продовженням серії запланованих майстер-класів. Метою, яких є зібрати кошти для наших захисників. Ми тримаємо тісний зв’язок з Управлінням освіти, усі зібрані кошти передаємо їм, а далі вони закуповують все необхідне.  

Сьогодні ми будемо продовжувати майстер-клас який нещодавно почали на Площі Героїв, щоправда, там ми тільки знайомили з техніками виготовлення фоармінових бутоньєрок у Великодні кошики, а сьогодні хочемо дати можливість всім охочим спробувати зробити їх самотужки. Ми тільки будемо підказувати. Сподіваємось, що після свят все буде добре, тому спробуємо продовжити серію майстер-класів. Будемо вчитися виготовляти народні віночки”, — ділиться педагог ліцею Ольга Калин. 

Це саме той випадок, коли відчувається, що краса врятує світ. 

Разом до перемоги! 

Остап Микитюк

Нагору