Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Куди сходити та відвести дітей у Калуші?

Якщо ви ще не знайшли в який розвиваючий гурток віддати своє маля, то тепер пошук став простішим. Міська адміністрація створила базу, в якій є більше десяти різноманітних варіантів дитячого дозвілля.

Повідомляє Інформатор спираючись на дані від мера Калуша.

Коли ти переїхав до незнайомого міста, буває важко знайти гарний гурток для дитини або подію для себе, щоб розвіятись. Тому в Калуші була створена база з такими данними.

Меморіальний музей “Калуська в’язниця” (вул. Січинського, 5) проводитиме екскурсії. Заклад працює з вівторка до суботи з 10.00 до 17.00. Обідня перерва: 12.30 — 13.00.

Комунальний заклад “Централізована бібліотечна система” (вул. Підвальна, 6) пропонує найцікавішу літературу. Завітати туди можна з понеділка до п’ятниці з 10.00 до 18.00

Дитяча музична школа(корпус 2, вул.Коновальця 26) готова прийняти нових учнів. Навчання відбувається з понеділка по суботу.

Комунальний закладПалац культури “Юність”” (вул. Тихого, 6) пропонує заняття з мистецтва:

Ансамбль народного танцю “Веселка” пропонує вивчення хореографії;

– Молодіжний театр “Сілентіум” та дитячий театр “Чарівник” проводитимуть заняття з акторської майстерності та сценічної мови;

– Зразкова вокальна студія “Дует” може навчити сольного співу, розвинути музичний слух та відчуття ритму.

Заклад працює з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 19.00.

ДЮСШ “Сокіл” (вул. Литвина, 2) проводить заняття з важкої атлетики, боксу, дзюдо, вільної боротьби та спортивної гімнастики. Заклад працює з понеділка до п’ятниці з 15.00 до 19.00.

Стадіон “Хімік” (вул. Чорновола, 103) пропонує оздоровчий біг та скандинавську ходьбу. Робочі дні — понеділок-п’ятниця з 15.00 до 19.00.

ДЮСШ управління освіти проведе заняття з футболу на стадіоні ліцею №6 та в ДЮСШ “Сокіл”. Робочі дні — понеділок-п’ятниця з 15.00 до 19.00.

КУ “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” (вул. Грушевського, 35) пропонує мовно-психологіяні зустрічі:

Мовознавча кав’ярня — неформальні зустріч з вивчення української мови. Понеділок: 11.00-12.00;

Психологічна підтримка — подолання тривоги, стресу, артерапевтичні вправи. Понеділок, четвер — 11.00-13.00;

Студія для дітей “Пізнайко” — мовний етикет української дитини, рухливі ігри та забави на свіжому повітрі. Понеділок, четвер — 12.00, 14.00.

Всі заняття відбувається згідно з правилами воєнного часу. Під час повітряної тривоги, обов’язково потрібно піти до сховища.

Анна Сірик

Нагору