Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нова марка “Russian Warship … DONE”

Якщо ви не встигли купити поштову марку “Русскій воєнний корабль іді на …”, не засмучуйтесь. Укрпошта випустить новий варіант пам‘ятки і вже скоро запустить у продаж.

Повідомляє Інформатор спираючись на заяву директора Укрпошти Ігоря Смілянського.

Компанія назвала другу марку – ” Русскій воєнний корабль … ВСЬО” або “Russian Warship … DONE“. Марка буде представлена в двох номіналах – як колекційна пам‘ятка та справжня для відправки.

Тираж марок буде складати 5 мільйонів, а конвертів із таким же логотипом – 1 мільйон.

“Перша воєнна марка України «Корабель» вже стала символом країни, та знайшла настільки великий відгук в серцях українців, що багато хто вважав, що 1 мільйон раз посланий руський корабель, який отримав повідомлення та пішов куди його посилали, не достатньо. Правила випуску марок Укрпошта не дозволяли додруковувати саме ту марку. Але ми не могли не піти на зустріч побажанням мільйонів людей”, – повідомляє директор Укрпошти.

Керівництво компанії обіцяє прибрати всі негаразди, які виникали при продажі першої серії з кораблем і, як тільки нові марки будуть готові до продажу, відразу повідомити.

Нагадуємо, що перший вид марки був проданий у тиражі 700 тисяч штук. І для купівлі нового символу України стояли кілометрові черги біля київського поштомату.

Анна Сірик

Нагору