Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Хто буде на новій марці Укрпошти: Патрон чи?

Навколо нової марки Укрпошти з “російським воєнним кораблем” виник величезний ажіотаж. Зараз в офісі компанії розглядають інші варіанти марок на тему війни.

Пише Інформатор опираючись на інтерв’ю директора Укрпошти Ігоря Смілянського для Forbes.

Ви вже вирішили, хто буде зображений на наступних марках?

“Я знаю, що люди чекають на нову марку. Ми демократична країна та демократична компанія. Тому ми закриваємо поточну серію маркою “Русський воєнний корабель… всьо!”, яку випустили 22 квітня. На цій марці немає корабля, оскільки ми таким чином надсилаємо меседж, що цьому кораблю “всьо”, він зі статусу корабля перейшов у субмарину.”

“Далі ми запитаємо людей, яку марку вони хочуть бачити наступною. Наступного тижня ми оголосимо голосування. Хтось хоче марку з путіним, щоб бажання збулося пророцтво за аналогією з маркою з кораблем. Але яким треба запланувати тираж такої марки, якщо путін наступного дня після її випуску помре? Мільярд?”.

Я правильно розумію, що на народне голосування буде винесено марки з Кремлем, Путіним, ще якісь варіанти?

“Так. Насправді є ще кілька варіантів. Наприклад, малюнок, присвячений ЗСУ, малюнок із цуценям, яке розмінує міну, малюнок, присвячений волонтерам, малюнок “Доброго вечора, ми з України”. Насправді, є багато тем, які заслуговують на те, щоб з’явиться на марках “Укрпошти”. Яку виберуть, таку й випустимо.”


 

Олег Вітковський

Нагору