Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Золотий шик” на Met Gala 2022

У ніч з 2 на 3 травня відбувся традиційний світський раут – Met Gala 2022 . Цьогорічна тема –  розвиток американської моди в 1870-90 роках. Іншими словами – “Gilded Glamor”. Проте переважна більшість гостей проігнорували дрескод і вдяглися на власний смак.

Інформатор переглянув усі світлини з нічного заходу і підготував для вас добірку дуже різноманітних зіркових костюмів.

Для моди 1870-90 років притаманні корсети, банти, пір’я на капелюшку, розкішні тканини та об’ємні рукави. Такі тренди з’явились в Америці через стрімкий зріст економіки у той час. Щойно розбагатівші мільйонери купували величезні будинки та влаштовували вечірки з метою показати себе, свої гроші та своє дуже дороге вбрання. У ці ж роки з’являються перші видання про моду, як-от Vogue. На його сторінках замальовані образи точасної американської еліти.

Саме такий стиль мав би бути на Met Gala 2022. Чи вдалось комусь вхопити смак минулого? Точно не скажемо, але покажемо, хто з зірок був близький.

Дух минулого.

Відома співачка Біллі Айліш підкорила цей вечір у вбранні від Gucci. Її лук дуже схожий на сукні американок 1970-років.  Але практично наздогнала співачку акторка Маделєн Петч у сукні від Moschino. Це певна сучасна адаптація трендів кінця 19 століття.

Чоловіки не відставали, хоча залишись у стриманому дусі минулого: лише трішки корсетів, бісерної вишивки та білих сорочок.

Блистить, як золото.

Напевно назва теми модного століття “Золотий Гламур” сподобалась багатьом  зіркам і вони вирішили довго не думати. Тому натягли те, що сяяло яскравіше за сонце.

Бум кольорів сучасності.

Палітра кислотних кольорів з’явилась на початку нашого 21 століття, і вже більше 10 років ніяк не вийде з тренду, на думку зірок. Тому не дивно, що і цьогоріч на червоному килимі були видатні люди, які обрали цю кольорову гаму.

Настрій нареченої.

На противагу яскравим кольорам, прийшов абсолютно білосніжний настрій. А ще стриманість, атлас, мінімалізм та довгий шлейф. Чи переплутали медіа-обличчя своє весілля з Met Gala 2022 –  вирішувати вам.

Завжди неперевершені!

Довгі шлейфи, висока самооцінка, вражаючий креатив та врахування теми вечора – всі ці терміни підходять до опису образів трьох дуже відомих селебреті, які вчора сяяли на червоній доріжці, як справжні зірки.

Кендалл Дженнер

Блейк Лайвлі

Джиджі Гадід

Чорна міль

Мереживо, чорний колір, відкриті частини тіла та смокі айс – це набір елементів вбрання більше 20 селеб. Від жіночності до вульгарності тут залишається один крок.

Місцевий андеграунд.

Не обійшлось і без екстра-ординарних нарядів. Дивні золоті вигини з одного боку, гострі голки “Чужого” з іншого, і оголені груди Кари Делевінь з усіх боків.

Сподіваємось, ви знайшли образ собі до смаку або просто трошки посміялись із креативних нарядів заходу.

Анна Сірик

Нагору