Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вулиця Братів Бутусіних — нова назва “пушкіна”

Калушанин створив петицію про перейменування вулиці на честь загиблих героїв України братів Бутусіних. Її вже підписали 41 особа.

Повідомляє Інформатор спираючись на дані від Калуської міської ради.

3 травня була створена пропозиція зміни проросійської назви вулиці пушкіна. Калушанин Концевич Юрій Романович запропонував перейменувати її на честь Леоніда і Романа Бутусіних. Ці двоє хлопців з Калуша. Вони захищали Україну на передовій від окупантів і загинули у цій битві. На думку автора саме брати Бутусіни заслуговують бути увічниними.

“Дана петиція є ініціативою бойових побратимів,які боронили батьківщину поряд із двома Братами Леонідом і Романом Бутусіними.  Ці хлопці без перебільшення Герої,які знаючи ,що оточені противником і сили загарбника переважають,вирішили спина в спину прийняти останній бій з московськими загарбниками і поклали життя за Україну!!!” –  йдеться в петиції.

Цю ініциативу вже підтримали 41 містянин.  Щоб Калуська міська рада розглянула петицію, вона має набрати 150 голосів. Тому, якщо вам подобається така ідея, проголосувати можна за посиланням.

Нагадаємо, що раніше була подана пропозиція перейменуання цієї ж вулиці на честь Левка Лук’яненка. Її підтримали 93 особи.

Анна Сірик

Нагору