Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Учасники ЗНО-2022 повинні обов’язково підтвердити свою участь: як це зробити

Щоб стати учасником проходження ЗНО потрібно не лише зареєструватися, але й підтвердити намір складати тест. Цьогоріч на тест записалося понад 402 тисячі учасників.

Повідомляє Інформатор спираючись на ТСН.

Для участі в тестуванні потрібно обов’язково підтвердити своє бажання проходити тест на  інформаційних сторінках учасників.

Відповідна опція буде доступна у травні, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. Майбутні учасники ЗНО мають повідомити організаторів про те, у якому регіоні вони перебуватимуть у липні.

Як підтвердити участь у проходженні мультимедійного тесту:

  • Частина учасників вже отримали сертифікат учасника ЗНО і  мають доступ до своєї інформаційної сторінки. Багато учасників отримали інформацію про логін і PIN-код для доступу від керівників закладів освіти, де вони навчаються.
  • Інші ж зареєстровані особи найближчим часом отримають на вказаний під час реєстрації номер мобільного телефону SMS із даними для входу на інформаційну сторінку.
  • Учасники, які  не отримають цих відомостей, від 12 до 19 травня за номером спеціальної гарячої лінії яка працюватиме цими днями, зможуть дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.
  • Якщо вступники упродовж періоду реєстрації, тобто від 1 лютого по 19 квітня не зареєструвалися, тобто не сформували реєстраційну картку, то  вони зможуть зареєструватися в червні, під час додаткового формування реєстраційних карток. Такі вступники будуть брати участь у додатковій сесії тестування.

Читайте також:

Час для написання мультитесту збільшили на 30 хвилин.

Вадим Оксенчук

Нагору