Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Фірмовий стиль Зеленського 

Що не кажіть, а стиль чинного Президента України унікальне явище. Ніяких пафосних костюмів, все чітко й по справі. Та попри це, Володимир Зеленський тонко зашифровує у свій одяг послання всім нам.  

Інформатор приєднався до когорти тих, хто зацікавився його гардеробом. 

Українське інтернет-видання про фотографію та візуальну культуру birdinflight.com розібрало детальніше військовий гардероб Володимира Зеленського. До слова, західні ЗМІ оцінюють зовнішній вигляд та одяг українського президента не менш прискіпливо, ніж його виступи та промови до європейських лідерів. Наприклад, старша викладачка історії одягу в Інституті мистецтв Курто в Лондоні Ребека Арнольд впевнена, що за допомогою одягу Зеленський доносить складніші повідомлення: “Президент не одягає форму ЗСУ, таким чином даючи сигнал громадянам, що не привласнює собі славу військових”. 

Цінову політику гардеробу під час воєнного стану в Україні можна побачити на цій світлині. 

До речі, 4 травня Володимир Зеленський залишив унікальний меседж всім українцям, що правда відразу його розшифрувати змогли тільки шанувальники всесвітньо відомої кіносаги “Зоряні війни”. Цього дня у всьому світі фани космічної епопеї відзначають неформальне свято – День “Зоряних війн”. Президент України цього дня був одягнений у футболку із символікою фільму. На рукаві футболку кольору хакі був зображений стилізований під український винищувач та вписаний у тризуб “X-wing” – бойовий літальний апарат, на якому Люк Скайвокер знищив “Зірку Смерті”. Вловлюєте меседж?

А днями пізніше, як повідомляє видання The Telegraph на аукціоні Christie’s у Лондоні під час збору коштів для України було продано знамениту флісову кофту президента Володимира Зеленського за 90 тисяч фунтів стерлінгів (стартова ціна лоту становила 50 000 фунтів стерлінгів). 

 

До речі, а які деталі в стилі нашого Президента помічали ви? Діліться у коментарях! 

Остап Микитюк 

 

 

Нагору