Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Кіно повертається! Але де калушанам подивитися прем’єри?

Кінотеатри України готові презентувати кіноновинки, але не всі з них будуть доступні для вас. У калушан є два варіанти закладів, де вони зможуть насолодитися сеансом.

Інформатор спеціально для вас дізнався, де відбудуться прем’єри.

Нам би хотілося потішити вас і сказати, що подивитися кіно стане легше, але це не так. Щоб побачити нового “Бетмена”, потрібно поїхати до Івано-Франківська. Адже місцевий кінотеатр ” Час кіно” поки що зачинений.

Сайт кінотеатру “Час кіно”

Але це не привід засмучуватись! Лише 30-40 хилин і ви вже в кінозалах Івано-Франківська. Там вас очікує 2 варіанти. Перший з яких — кінотеатр “Космос“. Адміністрація закладу поділилась з нами своїми планами:

“Ми плануємо прем’єру “Бетмена” 12 травня. І інші прем’єри.  Але поки що точно сказати не можемо. Конкретна інформація буде 11 травня ввечері”.

Тож будемо очікувати сеансів на сайті кінотеатру. Попередня ціна — приблизно 75 грн.

“Космос” знаходиться за адресою: вулиця Незалежності, 97, Івано-Франківськ.

Кінотеатр “Космос”

Другий варіант — більш точний. Кінотеатр “Lumier” матиме всі прем’єрні покази. Квитки будуть коштувати 60-75 грн. Всі новинки ви зможете переглянути за адресою вулиця Михайла Грушевського, 3, Івано-Франківськ.

Кінотеатр “Lumier”

Які ж прем’єри будуть у кінотеатрах?

12 травня виходить фільм “Бетмен” із Робертом Паттінсоном та Зої Кравець. Нова частина всім відомої історії — темна, зіркова та психологічно на межі безумства. Щоб переконатися у цьому достатньо переглянути трейлер.

26 травня у прокаті з’явиться третя частина спін-офу до кіносаги про Гаррі Поттера – “Фантастичні звірі:Секрети Дамблдора”.

Події фільму розгортаються під час Другої світової війни. Молодий Албус Дамблдор намагається зупинити темного чарівника Ґеллерта Ґріндельвальда, який хоче захопити все, як і Волендеморт. Проте Дамблдор сам не може цього зробити. Тому скликає команду чарівників. Але чи вдасться їм подолати Ґріндельвальда? Дізнаємося на прем’єрі. Єдине, що  точно можемо сказати, фанатам Гаррі Поттера фільм сподобається. Якщо ви досі не бачили трейлер, запрошуємо до перегляду.

16 червня нас усіх потішить вихід фільму “Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля”. Відомий супергерой знову відриє таємне “щось”, що почне руйнувати світ. Точніше не просто світ, а всесвіт. Ванда спробує йому допомогти, але все буде марно. Як же йому врятувати світ? Ми впевнені, що й цього разу йому це вдасться. Більш детальніше про сюжет кіноновинки у трейлері.

Тримаємо руку на пульсі й очікуємо цікавих кіноновинок!

Анна Сірик

Нагору