Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Привітання до Дня матері

Як мило привітати маму? Що сказати? Можливо віршик? Щоб полегшити вам життя, пропонуємо добірку милих та дуже теплих слів для ваших матусь.

Інформатор відібрав найгарніші привітання.

Привітання для матері.

Любу мою матусю
З святом я вітаю,
Щоб усе в житті збулося
Щиро я бажаю!
Будь здорова та щаслива,
Смутку зовсім ти не знай,
Будь завжди така вродлива,
Наче квітка, розквітай!

***

Дорога матуся, я точно знаю, що в будь-який час можу прийти до тебе за порадою. Ти вислухаєш мене, і відразу стане легше. Ти завжди мене розумієш, ти завжди мене підтримуєш — ти моя найкраща подруга. Ти завжди вчила і вчиш мене жити, і радіти життю. Я бажаю тобі бути завжди здоровою, не втрачати своє почуття гумору, життєву енергію, молодість душі. Зі святом тебе, моя рідна.

***
Hаша мама, мов калина,
Як прекрасна ружа,
Хоч літа тихенько плинуть,
Ще весела й дужа.
До людей усіх привітна,
До діток ласкава,
Добра іде про матусю
Поміж люди слава!

***

Мамусю! Прийми мої вітання в День матері. У мене не вистачає ніжних слів, щоб висловити всю свою любов до тебе. Ти найближча і найдорожча людина для мене, яка завжди підтримає у важку хвилину і розділить радість. Я хочу побажати тобі міцного здоров’я, щастя та успіхів у справах!

***

Материнство — нагорода,
Що дається Богом.
Я в день матері бажаю
Щастя лиш земного.

Подарують хай натхнення
Рідні оченята,
Вилікують в серці рани
Теплі рученята.

Хай дарують тобі діти
Силу та натхнення,
Розфарбуй яскраво з ними
Сіре повсякдення.

Привітання для бабусі.

Люба бабусю і матінко мила,
Велике спасибі, що Ви нас зростили.
Ми просимо з глибин сердець,
Щоб добрий Бог, щоб Бог-Отець
Вам щирого здоров’я дав
І щоб 100 літ він Вас оберігав!
Спасибі вам за руки робочі,
За довгі, нелегкі й недоспані ночі,
То ж зичимо Вам ще чимало прожити,

Щоб всіх на сторіччя змогли запросити!

 

***

Ти, як мама в квадраті, то є і мама, і бабуся. Вітаю тебе, дорога, з Днем матері. Бабусю, бажаю тобі міцного здоров’я і дружної сім’ї, веселих свят і поваги. Нехай тебе завжди оточують улюблені люди і щасливі емоції. Нехай, незважаючи на вік, твої діти завжди залишаються дітьми і потребують твоєї любові та добрих порад.

***

Моя добра, ласкава бабуся! Привітань у свято Дня матері ти заслуговуєш найбільше, тому що ти дала найкраще виховання не тільки своїм дітям, але й онукам, які обожнюють і цінують тебе. Ти не втрачаєш бадьорості духу і продовжуєш допомагати нам, віддаючи усе і навіть більше. Ми дуже любимо тебе і щасливі сьогодні бути поруч з тобою.

Привітання для сестри.

Улюблена сестричко, вітаю тебе з прекрасним, теплим і чуйним святом — Днем матері! Бажаю величезного сімейного щастя, теплих усмішок і люблячих рук. Нехай твоє материнське серце ніколи не хвилюється через негаразди, а буде переповнене гордістю за твоїх дітей!

***

Я тобі, сестричка мила,
У свято Мам хочу зізнатися:
Ніколи твоєї ідилією
Не втомлюся милуватися.

Нескінченно терпляча,
Небом послана дітям.
Будь же самою щасливою
Серед мам на білому світі!

***

Дорога сестричко, вітаю тебе з Днем матері і від щирого серця бажаю моральних сил і міцного здоров’я, сімейного щастя і чистої любові, добра в душі і веселого настрою. Залишайся завжди люблячою і коханою мамою.

Привітання для доньки.

Донечко, і нехай ти сама вже мама, для мене ти,як і раніше, мила моя дівчинка. Я вітаю тебе з Днем матері і бажаю, щоб дітки тебе слухалися, щоб вони були твоїми крилами, які не дадуть тобі впасти. Нехай бешкетники тебе надихають і малюють посмішку на твоєму обличчі. Бажаю щасливого материнства!

***

Сонячним небом чистим
Нехай твоє життя наповниться.
Бажаю тобі, донечко, щиро:
Бути діткам своїм захисницею!

***

Доню, ти сама вже мама, і я тебе вітаю з Днем матері. Рідна моя, бажаю, щоб твоя дитина завжди був для тебе справжньою гордістю, щирою любов’ю і постійною причиною радості. Всього найкращого твоїй родині!

Привітання для дружини.

Люба, наша дитина знову щось накоїла в школі. Це все сталося тому, що ти не стежиш за нею. А знаєш, що вона зробила? Склала вірш про свою маму до Дня Матері. Тому що ти – найкраща мама на світі, і ми всі тебе дуже любимо. Зі святом!

***

Дружино, коли я дивлюсь,
Як ти дитину обіймаєш,
Як ніжно дивишся, гойдаєш,
То розумію, що люблю.

Люблю тебе і ти це знаєш.

***

Дружино моя кохана, у День матері хочу побажати тобі залишатися такою ж прекрасною, доброю, турботливою і найкращою мамою в світі. Нехай кожен новий день приносить у наше життя радість та дзвінкий сміх, щастя та гарний настрій, успіх і вражаючі моменти.

Привітання для свекрухи.

З Днем матері! Дякую за самого прекрасного чоловіка — за вашого сина! Ви подарували світу, виховали, вклали душу і зробили гідним людину, яка прикрашає моє життя! Нехай материнське серце буде спокійне, душа буде переповнена любов’ю, а очі бачитимуть лише доброту, енергію та світло. Здоров’я, щастя, затишку, гармонії, радості в дрібницях, удачі, тепла та всього, що вам потрібно. Люблю!

***

Для мене ви не просто свекруха,

Ви для мене друга мама,

Що так мені з вами пощастить,

Я навіть не могла чекати!

З Днем матері я Вас вітаю!

І чоловік, і діти – всі зі мною.

Бажаємо щастя вам без краю,

Щоб в житті мир був і спокій!

***

Дорога свекрухо, кажуть, що дружина ніколи не зможе замінити своєму чоловіку його власну маму. Це неправда! Але таку добру, чуйну, ласкаву маму, як ви, і замінювати не треба, тому що ви для мене стали другою мамою. Зі святом вас, усього найкращого!

Привітання для тещі.

Дорога тещо, ви знаєте, що ви найпрекрасніша мама на світі, але не тільки для моєї дружини, а ще й для мене – свого зятя. З Днем матері, щастя, здоров’я і всього найкращого!

***

Сьогодні, в цей прекрасний день, мені хочеться від усієї душі сказати вам “Дякую!” Дякую, тещо, за те, що ви є! У День матері я хочу вам побажати чогось особливого, приємного! Нехай всі ваші бажання збудуться. Нехай ваше велике серце ніколи не покривається ранами від життєвих труднощів, адже ваше серце безцінне! Я бажаю вам, щоб проблеми і невдачі не переступали поріг вашого будинку! Щоб у вас на душі завжди був спокій! Адже так приємно знати, що ви прийняли мене до вас в сім’ю, таким, який я є. Нехай ваш дім завжди переповнюється любов’ю і щастям! Щастя вам,моя друга мамо.

***

Сьогодні я хочу побажати вам, моя улюблена теща, щоб ви завжди залишалися такою чудовою жінкою! Бажаю вам здоров’я, сил і краси на довгі роки! Нехай усі ваші заповітні бажання здійсняться, а це свято буде наповнене приємними сюрпризами, радістю та сміхом!

Сподіваємось, що серед цих вітань ви знайшли ті слова, які зможуть виразивати ваші почуття до найрідніших. Зі святом!

Анна Сірик

 

Нагору