Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушани відсвяткували День сім’ї у парку

Діти співали “Стефанію”, дорослі святкували перемогу на Євробаченні, а організатори тішились , що до парку завітало багато містян.

Інформатор був там та все бачив.

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день сім’ї, тому адміністрація парку влаштувала справжнє дитяче свято. Запрошені аніматори грали з дітьми у різні ігри, влаштували дискотеку та змусили навіть дорослих посміхатися, і на хвильку забути про війну.

Дітки водили хороводи під веселі пісні та проходили під веселковими стрічками. Давно в місті не було такого масштабного свята! На анімацію завітало близько 200 дітей.

Головним хітом дня стала пісня “Стефанія”, музична композиція, з якою KALUSH ORCHESTRA виграли Євробачення-2022. Організатори та діти заспівали пісню разом, щоб виразити свою любов до гурту. Майже кожна дитина знала усі слова приспіву! Як це було – дивіться на нашому каналі.

Після гарних забав на дітей очікували солодощі! Печево роздавали усім охочим малюкам.

Уся анімація була абсолютно безкоштовна, проте наприкінці адміністрація парку запропонувала відвідувачам долучитися до збору коштів. Уся зібрана сума буде витрачена на допомогу військовим.

Наступної неділі у Калуші знову буде весело! Адміністрація парку запросила калушан 22 травня знову завітати до них. Але цього разу буде дрес-код: жовто-блакитний одяг або аксесуари.

Більше відео ви можете переглянути в нашому Телеграм-каналі.

Анна Сірик

 

Нагору