Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська молодь запрошує на благодійний квартирник

У цей складний час кожен підтримує й одне одного і наших хоробрих воїнів як може і як вміє. Калуська молодь – цьому гарний приклад.

Розповідає Інформатор:

Незабаром – 21 травня о 19:00 у приміщенні штабу Молодого Народного Руху на Площі Героїв 28, (2 поверх) відбудеться благодійний квартирник. Як анонсують організатори ГО “Вільні калуські люди” та КМО “Молодий Народний Рух”, під час цієї неформальної події планується також зібрати кошти на ЗСУ.

“Ідея квартирника виникла у Віталія Рисея, він звернувся до мене по допомогу, оскільки попередньо організовані на просторі квартирники були дуже круті й атмосферні. Їх всіх організовував Святослав Кузів і за цей взявся також, за що йому велика дяка. Учасником квартирника може стати будь-хто, хто має бажання поділитись своєю творчістю і таким чином допомогти нашим захисникам. Ми будемо співати й грати виключно українські пісні, а також декламувати поезію місцевих або ж українських авторів. Серед відомих калушанам співатиме гурт “ПоФенШуй”. Також у програмі передбачено вільний мікрофон, якщо раптом хто з глядачів надихнеться і захоче виступити. А ще плануємо взяти прапор України, розписати його всілякими фразами, що наснажують, і передати на передову”. — ділиться співорганізаторка Вікторія Перейма.

Разом ми сила!

Україна переможе!

Остап Микитюк

 

Нагору