Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанину дали 3 роки, бо “прогуляв” громадські роботи

Йому потрібно було прибирати кладовище, а він шукав роботу за бугром. За що судили та чому аж 3 роки позбавлення волі – читайте далі.

Повідомляє Інформатор спираючись на дані Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області.

Історія праворушника могла б лягти в сюжет голівудського фільму, проте це реальність. Чоловік викрав у своєї знайомої 4 000 грн та ключ від будинку.

Тому опісля першої крадіжки, вирішив повернутися та поцупив системний блок марки ПК AMD Ryzen із комплектуючими деталями загальною вартістю 28 272 грн.

Цього ж дня обвинувачений здав вкрадене в ломбард та привласнив собі гроші. Чоловіка вже судили за цей злочин 1 рік тому. Його покарання – 12 місяців громадських робіт, а саме – праця прибиральником на місцевому кладовищі. Але злочинець жодного разу не з’явився там за увесь рік.

Чоловік у суді повністю визнав свою провину у скоєних злочинах. Пояснює все тим, що їздив за кордон заробляти гроші, бо не було за що жити. А також просив суворо не карати.

Суд виніс вирок – 3 роки та 30 днів позбавлення волі. Окрім цих злочинів, чоловік має раніше зафіксовані кримінальні правопорушення.

Обвинуваченого забрали під варту із зали суду.

 

Нагору