Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

ТОП-5 магазинів вишиванок у Калуші

Для українців вишиванка завжди була не просто елементом одягу. Так склалося історично, що ми багато століть виборювали право називатися українцями. І вона разом з іншими елементами стала одним із символів нашої ідентичності. З кожним роком мода на такі сорочки та плаття росте. Дійшло до того, що навіть голлівудські зірки незалежно від наявності українського коріння хизуються оригінальними вишитими сорочками. Але от питання: а де ж купити вишиванку у Калуші? 

Інформатор зараз з цим допоможе.

  • Магазин “Вишиванка” знаходиться за адресою Хіміків 4. Тут ви знайдете і футболки з вишивкою та принтами, і жіночі та чоловічі сорочки, і навіть сукні. Цінова політика на асортимент коливається від 460 до 1600 грн. У цьому магазині на вас чекає великий вибір унікальних вишиванок ручної та машинної роботи. А якщо у вас немає можливості потрапити туди особисто, проконсультуватися та замовити унікальну сорочку чи сукню можна на сторінці в інстаграмі.

  • Ще один магазин з великим асортиментом можна знайти поряд у тій же будівлі під вивіскою “Сувеніри Вишиванки”. Окрім автентичних прикарпатських сувенірів тут можна придбати чоловічі та жіночі сорочки в діапазоні від 800 до 1000 грн, а сукні від 1800 до 2200 грн за машинну індивідуальну вишивку.

  • Ще один магазин розташувався у ТЦ “Алмаз” за адресою Богдана Хмельницького 20 — “Українська Вишивка”. Маленький, але унікальний куточок з вишиванками, оскільки тут окрім вишитих сорочок та суконь знаходиться ще й майстерня у якій ви можете зняти мірки та зробити індивідуальне замовлення. Цінова політика від 800 до 1600 грн.

  • Також маленький магазинчик знаходиться неподалік центру за адресою Дзвонарська 8-а — “Гармонія узору”. Окрім футболок, вишиванок та суконь для дітей, чоловіків та жінок у діапазоні від 200 до 1500 грн, тут можна придбати ще й віночки, ґердани та інші елементи що довершать ваш образ.

  • А закриє нашу добірку магазин вишиванок, що знаходиться на центральному ринку за адресою Дзвонарська 7. Тут ціни коливаються в діапазоні від 400 до 1000 грн за сорочки та 1400-1800 грн за сукні. А сьогодні в День вишиванки тут ще й діє знижка -50 грн.

Зі святом вас, любі Інформатори. 

Пам’ятаймо, що ми незламні й прекрасні! 

 

Остап Микитюк

Нагору