Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Чому ми любимо Калуш?

Місто святкує свої 585 років! Ми вітаємо кожного містянина з цим чудовим святом!  І в ці дні особливо приємно згадати, за що ми так сильно любимо Калуш.

Редакція Інформатору ділиться з вами своїми зізнаннями.

“Я люблю Калуш , бо тут я вдома. Звідси більшість моїх друзів і знайомих. Я так само люблю це місто, як музиканти KALUSH I Skofka. Слова з їхньої спільної пісні “Додому” дуже влучно передають мої почуття:

Д-д-д-де би не був, не забуду дім,
Хочеш, закрути мене як бігуді,
Я з закритими очима знайду, де мій двір,
Бо де би не був, не забуду дім.

Насправді, можна навіть увесь текст пісні додати, і я підпишусь під кожним їхнім словом”, – зізнається Олег Вітковський.

“Калуш — інший. Я бачила десятки українських та закордонних містечок, але ні одне з них не було таким, як Калуш. Тут живуть люди, які не знають, що таке вихідні. Вони готові працювати до останньої краплі поту, щоб отримати бажане. Це унікально. Проте саме люблю я Калуш за його неоднозначність – тут не так багато культурних заходів, але саме в цьому місті народилися видатні Іздрик та Олег Псюк. Це місто не виглядає, як спортивний центр, але тут викладають видатні спортсмени і зростає молодь із добрим потенціалом. Калуш — не центр світу, але точно потужний центр волонтерства у цей нелегкий час. Для мене це місто не ідеальне, але точно цікаве!”, – ділиться почуттями Анна Сірик.

“Я люблю Калуш за те, що тут сформувались основні риси мого характеру. За те, що саме тут я полюбив театр завдяки Любі Липовській і “ЛюбАрту”, за те що тут я полюбив літературу завдяки Іздрику й Рубчаку. Люблю за неймовірну красу природи, яку ніхто не помічає, хоча вона оточує місто. Але найбільше люблю людей, яким не байдуже до рідного Калуша. А ще люблю за те, шо місто маленьке, компактне і затишне. Шо тут і річка недалеко, і парк із льодовою ареною, де можна покататись на ковзанах, і ліс не на краю світу. Тут місце для людей. Місце сили!”, – розповідає Остап Микитюк.

Ми любимо Калуш, пишемо про нього для вас, радіємо новим відкриттям та розвитку нашого міста! Бажаємо вам у ці вихідні насолоджуватись тим, де ви живете! І нехай так буде не лише на цих вихідних!

Анна Сірик

Читайте також: “Куди піти сьогодні у Калуші?”

 

 

Нагору