Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Збірна України перемогла Шотландію. Що буде далі?

Підопічні Петракова перемогли, а це означає, що 5 червня нас чекає фінальний матч за вихід в груповий етап чемпіонату проти збірної Уельсу.

Інформатор розповідає про найближче майбутнє нашої збірної.

Відкрив рахунок Андрій Ярмоленко з фантастичної передачі Руслана Малиновського. Капітан нашої збірної перекинув воротаря і на 33 хвилині ми повели в рахунку. До кінця першої 45-хвилинки жодних змін на табло не сталося. Уже на початку другого тайму Роман Яремчук, з подачі Караваєва, головою відправив м’яча у протилежний кут воріт від голкіпера Шотландії. Здавалося, що наша перемога в кишені, але Шотландці скористалися заминкою у нашому штрафному і вразили наші ворота. На жаль, відчайдушна спроба врятувати збірну Тараса Степаненка, який вибив м’яч, коли той пересік лінію воріт, нічого не змінила. Після цього супротивники пішли в атаку, зовсім забувши про захист. І вже в найкращих своїх традиціях Артем Довбик на 90+4 хвилині вийшов один на один з воротарем і поставив крапку у цій зустрічі. 

Фінал відбору на чемпіонат світу-2022 збірна України зіграє проти збірної Уельсу. Ця зустріч пройде 5 червня в Кардіффі. Якщо збірна України зможе пройти Уельс, то у фінальній стадії чемпіонату світу в Катарі зіграють у групі B з командами Англії, США та Ірану.

Мундіаль у Катарі проходитиме з 21 листопада до 18 грудня 2022 року.

 

Олег Вітковський

Нагору