Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

До Дня друзів: що подивитись?

Сьогоднішнє свято логічно проводити з друзями. Інформатор сподівається, що ви зараз разом із своїми рідними людьми. Та  плануєте провести вечір незабутньо. Ми зі свого боку пропонуємо вам переглянути фільм або серіал. Тому склали добірку про справжню дружбу.

“Друзі”

Чи існує людина, яка досі не бачила цей серіал? Якщо це ви, то бігом включайте ноутбук і насолоджуйтесь. Адже серіал побудований на історії компанії друзів, які переживають типові життєві проблеми. І головне – переживають їх разом. Найбільша перевага цього серіалу над іншими – крутий рівень гумору, який нікого не залишить з кислим обличчям.

“Рататуй”

Так, Інформатор радить вам мультфільм. Бо ця кіно-робота є важливою для розуміння того, що не важливо хто твій друг. Головне те, що ви відчуваєте одне до одного. Тому дружба між пацюком та людиною — це теж нормально.
І цей мультфільм тому приклад.

“1+1”

Культовий фільм про бізнесмена-інваліда та його наглядача. Унікальність цієї режисерської роботи в тому, що вона заснована на реальних подіях. Аристократ Філіп наймає собі у помічники хлопця з вулиці, який простий, як двері. Тобто зовсім немає належного виховання, на думку Філіпа, але при цього стає його найкращим другом.

“Дивні дива”

Цей серіал особливо сподобається шанувальникам Netflix. Бо в стрічці багато екшену, напружена атмосфера та цікава сюжетна лінія. Головна тема серіалу – дитяча дружба. Герої історії дорослішають, змінюють погляди та характер, але не друзів. Для них їхні рідні люди – найголовніше. А ще паралельно намагаються врятувати світ від потойбіччя.

“Один день”

Двоє молодих випускників Декстер та Емма раптово починають дружити. Складається враження, начебто сама доля звела їх. 20 років вони підтримують стосунки і традиційно 1 день на рік залишаються тільки вдвох. І ці зустрічі безцінні для кожного з них. Проте в якийсь момент вони закохуються одне в одного… Чи будуть вони щасливі?

Зі святом та приємного перегляду!

Анна Сірик

Нагору