Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Пенсія не вирок: стильні й молоді в душі

В цей день прийнято голосніше говорити про проблеми пенсіонерів, про їхню соціальну роль та потреби. Проте, слід пам’ятати, що особливої уваги люди “золотого” віку заслуговують не тільки в час, коли країну охопила війна, але й щодня й щогодини у будь-якій точці земної кулі. 

Інформатор вирішив трохи змінити фокус цього дня і зібрати стильних та активних бабусь та дідусів у одній статті, щоб довести вам і собі: життя не стає нудним після виходу на пенсію. І хто зна, може ми у свої 60+ будемо виглядати не менш епатажно.

Знайомтеся, це Лінда Родін. У свої майже 70, вона відома нью-йоркська стилістка, модель і редактор Harper’s Bazar. Лінда любить великі окуляри, кілька кілець на одному пальці, вузькі брюки, штучне хутро та ненавидить приховувати свій вік. Спеціально не зафарбовує сивину і вважає, що це надає жінці шарму.

А це — Гюнтер Краббенхьофт, найстильніший дідусь Німеччини. Гюнтеру 78 років. Цей веселий дідуган характеризує своє життя як “звичайнісіньке”. Зараз він ходить по клубах та розважається на повну. Гюнтеру до вподоби спілкуватися з молодими та стильними людьми, слухати техно і роз’їжджати по місту на улюбленому велосипеді.

Особливої уваги у цій статті заслуговує київська “гіпстер-бабця” Степанида Цвіт. Після виходу на пенсію перефарбувала волосся у рожевий, одягнула бандану, порвані джинси та вирішила, що вона буде сучасною бабусею. Зараз Степанида успішно бореться з онкологією, займається духовними практиками, медитує, багато часу проводить з онукою. А ще веде активне соціальне життя: постійно публікує нові фото у соцмережах і знімається у кліпах.

А завершує знайомство дідусь із Франції Філіпп Дюма. На сьогодні йому  68 років. Він часто постить в Instagram фото зі зйомок, прогулянок і телепрограм. У нього чудовий стиль та понад 40 тисяч фоловерів в соцмережі. Його часто запрошують різні бренди, а ще він досить активно займається спортом.

Остап Микитюк

Нагору