Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Золотий ліфон”, благодійна лотерея і голий Іздрик

Вам не привиділося. Саме такий заголовок і саме така послідовність. Всеукраїнська премія “Золотий ліфон” до війни кілька років поспіль за допомогою народних голосувань обирала найгарячішого митця України. Під пильний і розпусний погляд журі свого часу потрапило декілька десятків митців. Очолював список найкращих у 2019 та 2020 році Сергій Жадан, а минулого року першість здобув наш улюблений калуський поет Юрій Іздрик.

Цього року премія, як і всі інші мистецькі ініціативи підсилила волонтерський фронт.

Пояснює Інформатор.

Сьогодні співзасновниця премії, художниця Олена Павлова анонсувала початок благодійної лотереї. Мета — зібрати 50 000 грн на тепловізійний монокуляр, який за 7 днів повинен допомагати нашим воїнам за 15 км від Донецька виганяти ворогів з нашої землі.

  • Головний лот: крайня збірка поезій Іздрика “Naked One” ілюстрована відвертою фотосесією київської майстрині Анастасії Телікової.
  • Ціна участі: 300 грн. Кількість ставок необмежена.
  • Оригінальний допис тут.

Донатити на Приватбанк
4731 2196 1936 5236
або Monobank
4441 1144 4289 2004

“Аби наблизити день нашої перемоги команда “Золотого Ліфону” долучається до збору коштів на тепловізор, організованого неймовірною Танею Пилипець, кураторкою волонтерського центру у Львові” — пишуть на сторінці премії у фейсбуці організаторки.

1 липня відбудеться розіграш і визначиться до кого з донейтерів вирушить та сама збірка Іздрика, яка, значною мірою, і принесла йому відзнаку найсексуальнішого українського митця.

Наближаймо Перемогу разом!

Остап Микитюк

 

Нагору