Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Презентація збірки “Голосом синіх квітів” зібрала аншлаг у бібліотеці | ФОТО

Востаннє на книжкову презентацію у калуській бібліотеці, та і в Калуші загалом, стільки людей приходило ще до пандемії covid-19. Найімовірніше, в рамках туру на підтримку книжки письменника Макса Кідрука. Та сьогодні презентація збірки “Голосом синіх квітів” нашої землячки Тетяни Юзьв’як розвіяла усі сумніви й стереотипи щодо поезії в маси.

Ділиться Інформатор.

Майже сотня людей прийшла до бібліотеки послухати вірші у виконанні авторки, проте на них чекав приємний сюрприз. Пані Тетяна спільно з режисеркою Любою Липовською та молодіжним театром “ЛюбАрт” зі звичайного читання та спілкування з поеткою створили ціле театралізоване дійство з лісовими мавками та українськими захисниками.

Кожне читання поезії закінчувалося бурхливими оплесками. А найліричніші декламації віршів Тетяни Юзьв’як викликали сльози й у неї самої, й у публіки.

“Ми поділилися з вами сьогодні не просто поезією, а частиночками своєї душі. І я, і прекрасні актори театру “ЛюбАрт”. Я хочу подякувати Богу і подякувати кожному з вас за те, що ви щирі й приносите світло. Дякую вам за підтримку”, — звернулася до глядачів наприкінці презентації розчулена авторка.

Завершилась презентація автограф-сесією та продажем поетичної збірки. Усі виручені кошти підуть на потреби ЗСУ.

Як це було, дивіться на фото.

Остап Микитюк

Нагору