Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Автомобілісти Калуша зібрали понад 11 тисяч гривень

Війна триває і калушани не залишаються осторонь, а всіляко допомагають Збройним силам України. Володимир Андреєв власник спорткару Mazda RX-8 разом з волонтеркою Оленою Соловій, організував збір коштів для придбання автомобіля для військовослужбовця Василя Гука з Калуша.

Інформатор розповідає про досягнення Калушан.

Володимир разом з друзями-автомобілістами організували тест-драйви для дітей військових, а також тих, хто пожертвував свої кошти на потреби ЗСУ. Таким чином водії хотіли подякувати батькам дітей, які захищають Україну на фронті і зібрати кошти для придбання транспортного засобу. Автомобілі прикували погляди не тільки дітей, а й дорослих, які проходили повз. 

Поїздки відбувалися за межами міста, щоб не наражати нікого на небезпеку і не створювати дискомфорт для містян. 

До речі, зараз Володимир продає свою Mazda RX-8  і частину коштів віддасть на благодійність. Ви можете купити спорткар за 14 тисяч доларів, 4 з яких будуть направлені на потреби ЗСУ.

Тим часом ви маєте можливість придбати тест-драйв за 500 гривень. Для цього вам потрібно пожертвувати кошти на рахунок Олені і потім забронювати дату заїзду. 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Olena (Tatarkina) Solovii 🇺🇦 (@olena.solovii)

Володимир розповів нам, що далі він збирається повторити таке дійство, але долучити більше автомобілів. Олена ж разом з підприємцями міста створює різні пропозиції для калушан. Про них ми розповімо в найближчих статтях Інформатора.

Олег Вітковський

Нагору