Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Біжу за ЗСУ”: Калушан запрошують пробігти благодійний марафон

Будь-який спосіб допомогти нашим воїнам — це наблизити нашу перемогу у війні проти рф. Спорт — один з таких способів. До того ж це і для здоров’я добре. Наприклад, Благодійний фонд “Країна нескорених” та волонтери організовують благодійний онлайн-забіг “Біжу за ЗСУ”, який допоможе зібрати кошти на покупку тепловізора для наших воїнів.

Детальніше розповідає Інформатор з посиланням на інстаграм-сторінку онлайн-забігу.

“Онлайн-забіг проходитиме з метою зібрати небайдужих людей з усіх куточків світу, щоб пробігти певну дистанцію і допомогти нашим ЗСУ. Взяти участь може будь-хто, не лише спортсмени, адже біг допомагає впоратися з негативними емоціями та дарує почуття задоволення”, — діляться організатори.

Цей масштабний забіг планують провести 9 та 10 липня.

Що потрібно для того, аби взяти участь в онлайн-забігу #біжу_за_ЗСУ ?

  • заповнити анкету учасника;
  • задонатити на картку БФ “Країна нескорених” від 250 гривень на покупку тепловізора для захисників і захисниць на передовій;
  • 9-10 липня одягти спортивний одяг, взути кросівки, знайти навушники й увімкнути улюблений трек (звісно український), під’єднатися до програми “Nike run Club” чи “STRAVA” і врешті пробігти 2, 5 чи 10 км.

Брати участь може той, хто небайдужий до  і хоче долучитися до гарної справи — допомогти нашим воїнам чимшвидше відправити росіян туди, звідки вони прийшли.

Остап Микитюк

Нагору