Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У ДТП на Рожнятівщині з ДТП врятували п’ятьох постраждалих (ОНОВЛЕНО)

На жаль, інколи навіть досвідчені водії можуть потрапити в аварійну критичну ситуацію. Якщо така уже сталася, то головна надія на рятувальників.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуське РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

Вчора, 28 червня, о 21:14 до Служби порятунку поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селищі Рожнятів Калуського району за участі двох легкових автомобілів.

На місце події одразу прибули рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Рожнятів та ГРВ ВГРЗ міста Калуш.

За допомогою спеціального інструменту деблокували з автомобілів п’ятьох постраждалих осіб, яких надалі було передано працівникам екстреної медичної допомоги. Також рятувальниками було вжили заходи з від’єднання клем акумуляторних батарей, з метою запобігання загорянню.

Уже сьогодні стали відомі подробиці аварії. Поліцейські встановили, що 22-річний водій, мешканець Дубівської територіальної громади, керуючи автомобілем Mazda 6, рухаючись у напрямку села Цінева, не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з Volkswagen Sharan, яким керував 46-річний місцевий мешканець.

У результаті аварії керманич іномарки Mazda та його 19-річна пасажирка від отриманих травм померли у лікарні.

Водій Volkswagena, його 40-річна пасажирка та ще один пасажир Mazda отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до медзакладу.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Остап Микитюк

Нагору