Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Топ-5 подарунків для справжньої українки та українця

Не знаєте, що подарувати своїй близькій людині і хочете, щоб точно сподобалось? Інформатор знає що робити. Наразі в тренді патріотичні подарунки, які не просто підтримують бойовий дух, але й нагадують нам про цінність свого, національного. Тому на День родини, який сьогодні, найкраще дарувати — українське.

Інформатор підібрав варіанти подарунків, які сподобаються кожному патріоту та патріотці.

Прапорна футболка – однозначно тренд цього літа. По-перше, це зручно, по-друге – легко поєднувати з іншими речами, по-третє – дуже патріотично виглядає. Зараз можна знайти за ціною від 250 до 500 гривень (у залежності від якості одягу).

Футболка чоловіча жовто- синя в Україні. Ціни на Футболка чоловіча жовто-  синя на Prom.ua

Актуальний чехол на телефон – дуже практичний подарунок. Особливо підійде для тих, хто любить часто змінювати одежину свого телефона. Меми, крилаті вислови або просто українські символи – зараз вибір величезний. Ціна варіюється від 200 до 600 гривень у залежності від фірми.

Синьо-жовта білизна – оригінально, приємно та інтимно. Практично кожен бренд вже відшив українську лінійку. Ціни різні. Наприклад, харківський бренд жіночої білизни Vrodliva продає комплект за 445 гривень, але можна знайти і дешевше. Для чоловіків доступні варіанти й по 235 грн.

Картина по номерах – творчий подарунок, який і заспокоїть, і додасть цікаву нотку у ваш інтер‘єр. Коштує таке задоволення від 250 до 300 гривень.

Прикраси — це завжди приємно, адже вони практично вічні. Особливо, якщо це сережки або підвіска від української дизайнерки Bevza. Задоволення не з дешевих ( 2 500 – 3 500 грн), але хіба наші колоски та каштани можуть коштувати дешевше?

Бути українцем — неймовірно!

Анна Сірик

Нагору