Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Долиняни передали гуманітарну допомогу для Черкащини та Луганщини

Вже втретє Міжнародний благодійний фонд “Be Happy” завітав у Долину. Спільними силами був переданий величезний вантаж для потребуючих.

Розповідає Інформатор з посиланням на міськраду Долини.

“Третя Черкаська міська лікарня ШМД” звернулась до долинянин з листом-проханням про допомогу. Вчора їм були відправлені потрібні медикаменти та медичні засоби.

Для військових та цивільних Луганської області передали медичні засоби, перев’язувальні матеріали, одноразові рукавиці, халати, маски. З продуктів – консерви м’ясні та овочеві, соуси, манну крупу, дитяче харчування, молоко, питну воду.

Окрім того, одноразовий посуд, мило, зубну пасту й щітки, шампунь, гель для душу, засоби гігієни для жінок, памперси дитячі, одяг, одноразову чоловічу білизну, шкарпетки для жінок та дітей. Також для найменшеньких передали манеж, дитячу колиску, пеленальний столик.

“Дякую жителям громади, нашим благодійникам з Італії, Польщі, Литви, США, Туреччини, волонтерам за збір та доставку вантажу. Дуже важливо, що цей складний час об’єднує нас для боротьби і перемоги!” – дякує очільник Долини Іван Дирів.

 

Нагору