Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

14 липня у Калуському музеї відкривається виставка про Донбас “На зламі”

Проєкт “На зламі” – це дослідницький продукт правозахисної коаліції “Справедливість заради миру на Донбасі”. Виставка поєднує особисті історії свідків і постраждалих з інфографікою та статистичними доказами, які показують, наскільки глибокі зміни відбулись у структурі суспільства на Сході України, внутрішньо переміщених осіб з 2014 року і дотепер.

Анонсує Інформатор.

Завтра, 14 липня о 15:00 у Краєзнавчому музеї Калущини  розпочнеться виставка створена в рамках проєкту “Уповноваження громадського суспільства для трансформації культури пам’яті – ненасильницькі шляхи вирішення жорстокого минулого Донбасу”.

Виставка “На зламі” реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та за підтримки Федерального уряду Німеччини.

У проєкті взяли участь організації-учасники Коаліції: БФ “Восток-SOS”, ГО “Кризовий медіацентр “Сіверський Донець”, ГО “Молода Просвіта Прикарпаття”, ГО “Громадський центр правозахисних досліджень”, ГО “Громадський комітет захисту конституційних прав та свобод громадян” та ГО “Східноукраїнський центр громадських ініціатив”.

Організатори запрошують гостей та жителів міста відвідати подію, що відбудеться за адресою вул. Шевченка, 9.

Остап Микитюк

Нагору