Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Театр “Silentium” покаже на сцені вестерн за мотивами оповідання О’Генрі | АНОНС ПРЕМ’ЄРИ

Двоє ковбоїв-бандитів заради викупу викрадають хлопчика. Щоб не налякати, вони говорять йому, що це гра в індіанців і він — Вождь червоношкірих, повинен з ними прожити три дні в лісі. Але якби вони знали, яким пеклом для них обернеться життя з цим малим шаленцем! Злодії виявляються настільки безпорадними перед дитячою безпосередністю, що готові просто повернути дитину додому. Але позбутися Вождя червоношкірих виявляється дуже не просто. Що це? Прем’єра, яку готує для калушан театр “Silentium”.

Анонсує Інформатор.

Наступної п’ятниці, 22 липня, на сцені палацу культури “Юність” о 16:00 театр “Silentium” зіграє для дітей та їх батьків виставу за мотивами оповідання О’Генрі — “Ку-ма-ча-рапура, або Вождь червоношкірих”.

Роботу над виставою було розпочато ще у вересні 2021 р., але завадив карантин…потім сумні події лютого…Тільки зараз вдалося поновити репетиції й почати готувати прем’єру.

“Виховання дітей — дуже складна штука, яка вимагає від дорослих щоденної уваги, терпіння і мудрості. Не всі на це здатні, а якщо ще весь вільний час ми працюємо, заробляємо гроші, то потім взагалі немає ні сил, ні бажання… І тоді виходить саме так, як в оповіданні О. Генрі, за яким створена наша вистава для дітей та їх батьків “Ку-ма-ча-рапура, або Вождь червоношкірих”. Смішна і повчальна історія допоможе зрозуміти, що за кожен вчинок ми несемо відповідальність, що дітям потрібні наші любов, увага і час”, — коментує ідею вистави режисер Молодіжного Театру “Silentium” Дмитро Карачун.

Остап Микитюк

Нагору