Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В очікуванні “Перснів влади”

Наближається реліз нового серіалу за мотивами творів культового англійського письменника Джона Толкіна.

14 квітня на офіційних сторінках “Amazon Prime Video” вийшов основний тизер-трейлер першого сезону багатосерійної стрічки. Цей проєкт обіцяє бути наймасштабнішим та найдорожчим для американського відеосервісу.

Українці з нетерпінням чекають моменту, коли зможуть повноцінно оцінити приквел до “Володаря перснів”. Фантастика віддавна приваблювала людей, оскільки дозволяла відмежуватись від буденних складнощів. Для українців вихід серіалу стане хорошою можливістю налагодити свій психологічний стан та розважитись у вільну годину.

Інформатор поспілкувався з учасниками місцевого книжкового клубу та поцікавився, чого шанувальники літератури очікують від стрічки.

“Повноцінний трейлер дав змогу скласти перше враження про серіал і його атмосферу. Дуже багато краєвидів, загальних планів і це добре. Сподіваюсь, що режисерська робота буде виконана на совість, а не на гроші. Толкін створив живий фентезійний світ з власною історією. Сподіваюсь серіал екранізує все те, що хотів нам показати автор”, — поділився враженнями постійний член клубу Юрій.

Окремого резонансу у суспільстві додала расова приналежність деяких акторів серіалу. Однак представники книжкового клубу демонструють толерантність з цього приводу:

“Гра акторів дуже важлива, наявність акторів різного кольору шкіри – не проблема. Головне, щоб грали відповідно до образів, бо планка – висока і її треба тримати”, — висловився калуський актор Фініст Гуго.

Перша серія “Перснів влади” вийде 2 вересня цього року. Але справжні орки його не переглянуть, бо “Amazon Prime Video” заблокував свої матеріали для росії ще 9 березня.

Остап Лагойда

Нагору