Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Практично 100 000 гривень зібрали на Калущині за вихідні

Благодійні концерти, турніри та ярмарки,- усе це дозволило зібрати кошти на потреби Збройних сил України.

Інформатор підрахував суму виручених коштів з благодійний заходів.

Найбільше коштів вдалося зібрати на благодійному ярмарку в Соборі Святих Землі Української. Завдяки старанням організаторів та пожертвам відвідувачів вдалося зібрати 46 тисяч гривень та 100 євро. Усі виручені кошти перерахують на акумулятори для квадрокоптера та автомобіль.

Зразковий театр пісні “Гармонія” зібрав під час свого благодійного концерту в селі Новиця 16 тисяч гривень, які перерахують на потреби полку “АЗОВ”. Вже цієї неділі у них запланований ще один концерт, а загалом вони вже зібрали понад 23 тисячі гривень.

Спортивний фронт теж простягає свою руку допомоги. Благодійний турнір Калуської районної асоціації з футболу в селі Довге-Калуське приніс 14 629 гривень та 15 доларів США, які перерахують Гірсько-Штурмовій бригаді для придбання автомобіля. 

Антипутінський ярмарок “Сила в єднанні”, який відбувся у місті зібрав 9200 гривень, які перерахують військовим. Організатори планують з ярмарком відвідати Івано-Франківськ.

СУМівці теж цих вихідних збирали кошти. “Молодше юнацтво” Спілки Української Молоді провели благодійний ярмарок і зібрали майже 4000 гривень.

Музиканти Калуша теж не стоять осторонь. Гурт “Retrolab” на своєму благодійному концерті зібрав 3 710 гривень, які перерахують Збройним силам України. 

Олег Вітковський

Нагору