Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Союзянки” придбали тепловізор на передову за 4 500$

Волонтерки “Союзу українок” знову приємно здивували. Їхня відданість справі й потужний заряд енергії, яким вони заряджають усіх навколо — створили диво.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні стало відомо, що на передову до наших захисників прибув професійний тепловізор Pulsar Pro, який у волонтерських колах, виявляється, дуже складно знайти.

Допомогли зібрати на цю дуже потрібну річ колосальну суму в 150 000 гривень працівники групи компаній “Ч.А.С.”, “Kalush Industrial HUB” (Калуський індустріальний парк) та “Вітолюкс” (а це – приблизно 400 людей). Левову частку суми виділив бенефіціарний власник – Анатолій Чумичкін. 

“Ми збирали на тепловізор для калуських захисників, які у зоні бойових дій. Сума — дуже велика. Та й, маючи гроші, не завжди можна знайти та придбати, що потрібно, для наших воїнів. Проте усе вдалося! Все-все!”, – каже волонтерка ГО “Союз українок” КМФ Христина Урда.

Представник “Kalush Industrial HUB” Вадим Пасічник особисто передав волонтерам “Союзу українок” тепловізор, придбаний за ці гроші. Прилад уже відправили на передову. Там він буде допомагати нашим захисникам не лише виявляти та знищувати ворога, але й рятувати життя: власні та поранених побратимів.

Остап Микитюк

Нагору