Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Чи полюбляють калушани нездорову їжу?

Сьогодні, 21 липня, у світі яскраво святкують Міжнародний день нездорової їжі.

Ділиться Інформатор.

Щороку, у цей день кожен може їсти все забажає. Таким є принцип міжнародного свята, присвяченого фаст-фуду та солодощам, які ми усі любимо. Рекомендацій щодо святкування небагато, але всі вони суттєві:

  1. Їжте свою улюблену шкідливу їжу!
  2. Поділіться своє шкідливою їжею у соцмережах!
  3. Влаштуйте вечірку шкідливої їжі!

Користуючись сонячною погодою, ми поцікавились у калушан та гостей міста, чи полюбляють вони шкідливу їжу.

Яку нездорову їжу ви найбільше полюбляєте та як часто куштуєте?

“Я обожнюю шаурму. Якби довелось вирушати кудись, де можна було б їсти щось одне, то однозначно була б шаурма”, — відповіла Ангеліна.

“Шаурму їм рідко, можу поїсти Мівіну раз в рік. Але я просто обожнюю солодке, нічого не можу з цим поробити”, — розповіла Юлія.

“Не маю якихось особливих вподобань у шкідливій їжі, але інколи маю бажання з’їсти щось смачненьке просто на вулиці”, — додав від себе Андрій.

“У дитинстві їв дуже багато сухариків і чіпсів. Зараз мій апетит на подібне трохи зник. Але ви знаєте, як це: коли хтось приносить тортик, і серце радіє”, — поділився Микола.

Загалом, за результатами опитування, 11,1% калушан часто вживають шкідливу їжу та вкрай позитивно ставляться до такої практики; 77,8% опитаних полюбляють нездорове харчування, але користуються такою можливість нечасто; ще 11,1% містян є байдужими до фаст-фуду та не вносять його до свого раціону.

Щодо тих, хто негативно чи відразливо ставиться до шкідливої їжі, то таких не знайшлось. Можливо, саме це свято спонукало калушан покуштувати свої улюблені смаколики сьогодні.

Ми також відносимось до таких:

Просимо наших читачів поділитися з нами, яку шкідливу їжу полюбляєте ви?

Остап Лагойда

Нагору