Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Goodvalley-Україна” проводить конкурс на підтримку калуських територіальних громад: встигніть проголосувати

Конкурс грантів має назву “Село мрії”. Загалом у ньому беруть участь майже 60 проєктів з усієї області. З нашої громади в список потрапили Мостище, Копанки, Кропивник, Бабин-Зарічний, Голинь, Студінка та Середній Бабин.

Детальніше розповідає Інформатор.

Усі зацікавлені можуть віддати свій голос за будь-який проєкт, взявши участь в онлайн голосуванні, яке триватиме до 7 серпня. Ці результати будуть враховані конкурсною комісією під час визначення переможців.

“В основному заявки спрямовані на підтримку ініціатив у питаннях екології та відповідального енергоспоживання, популяризації здорового способу життя та занять спортом, розвитку освітніх, культурних і творчих ініціатив, підтримки благоустрою у громаді, облаштування дитячих просторів та спортивно-ігрових майданчиків”,  — каже Оксана Яцків, менеджерка з регіонального розвитку провідної агрокомпанії краю “Goodvalley-Україна”.

В переліку є 58 потенційних переможців. З них – наших 12. За порядковими номерами – з 24 до 35.

“Я впевнений, що кожен з них заслуговує на нашу підтримку, адже це однозначно є доброю нагодою для перевтілення сільських територій, створення більш комфортних умов для проживання”, — говорить про конкурс міський голова Калуша.

Остап Микитюк

Нагору