Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Хочеш стати грумером? Вступай в університет

Відтепер навчитися стригти, дресирувати та доглядати за тваринами можна у львівському університеті.

Розповідає Інформатор з посиланням на ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.

В університеті ветеринарної медицини у Львові з‘явилась спеціальність, яка дає можливість працювати у салонах для домашніх тварин. “Зоофізіотерапія” – це фах, який дасть вам можливість робити тварин та їхніх господарів щасливими.

На цій спеціальності ви будете вивчати:

  • реабілітацію тварин – комплекс професійних психологічних та медичних заходів, спрямованих на відновлення порушених функцій організму і працездатності тварин;
  • грумінг — стрижка котів та собак, інші гігієнічні процедури;
  • кінологію — утримання, годівля, дресура собак.

Для вступу на бюджет необхідно скласти мультипредметний тест або мати сертифікати ЗНО 2019-2021 років. Також написати мотиваційний лист. Він буде впливатиме на рейтинг за умови, що абітурієнти матимуть однаковий бал. Знайти зразок мотиваційного листа ви можете за посилання.

Щоб вступити на контракт, потрібен лише мотиваційний лист. Університет надає змогу навчатися і на денній, і на заочній формах.

“Це чудова можливість поєднати свою любов до тваринок та догляд за ними з сучасною, актуальною та нетиповою професією, яка зможе не лише приносити море задоволення від кожного робочого дня, а й дозволить стати одними з перших в абсолютно незаповненій ніші бізнесу в Україні – салонах для домашніх тваринок”, – розповідають про спеціальність представники університету.

Нагору