Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська “Гарда” програла битву, але виграла війну

Учора, 30 липня, на стадіоні “Хімік” калушани вирвали перемогу в “Урагану” з Черніїва в рамках матчу-відповіді чвертьфіналу благодійного турніру “Разом до перемоги”.

Інформатор відвідав матч.

Перших п’ять хвилин матчу видалися дуже насиченими та результативними. Так на 3 хвилині “Гарда” відкрила рахунок, проте суперникам знадобилося 90 секунд, щоб зрівняти рахунок.  Після такого феєричного початку команди заспокоїлися і розпочали матч з початку. Потужним ударом з штрафного майданчику “Ураган” забив свій другий м’яч. Таким чином на перерву команди пішли з рахунком 2:1 не на нашу користь. Початок другого тайму видався спокійнішим. Лише на 57 хвилині “Ураган” подвоїв свою перевагу після подачі від кутового прапорця. Проте через 10 хвилин “Гарда” скористалася аналогічною можливістю і скоротила відставання до одного м’яча. До закінчення матчу Калушанам не вдалося зрівняти рахунок і за підсумками двох матчів рахунок став 5:5, а це означало серію післяматчевих пенальті.

Першим до м’яча підійшов гравець “Урагану” і впевнено переграв воротаря “Гарди”. Калушани теж успішно використали свій удар. Другий 11-метровий голкіпер “Гарди” парирував і вивів свою команду вперед. Проте через удар ми втратили перевагу, оскільки, гравець нашої команди пробив просто у воротаря противників. Останній удар в першій серії для команди з Черніїва став фатальним, бо м’яч полетів вище воріт. Воротар “Урагану” міг ребілітувати свою команду, бо він вгадав куди пробиватиме калушанин, проте йому не вдалося відбити удар. Таким чином “Гарда” продовжила свою серію перемог з рахунком 4:3 в серії післяматчевих пенальті.

Олег Вітковський

 

 

Нагору