Інформатор Калуш

ТРЕШ

Справи кепські: калушани не вміють викидати сміття

У трьох районах Калуша “виросли” стихійні сміттєзвалища. В основному це великогабаритне та будівельне сміття, поряд із сміттєвими контейнерами на Загір’ї (включно з Царським селом), у Хотіні та на Височанці.

Розповідає Інформатор посилаючись на сайт Калуської Міської Ради.

Сьогодні міська влада проінспектувала сміттєві майданчики нашого міста. Особливу увагу прикули вищезгадані райони, де було помічено та зафіксовано особливі скупчення сміття.

“Якщо серйозно – то справи з дотриманням правил вивезення великогабаритного сміття у нас дуже кепські. На жаль – ці рукотворні кучугури виростають як гриби після дощу, і здебільшого біля сміттєвих контейнерів у приватному секторі. Принагідно хочемо нагадати всім мешканцям громади, що вивіз великогабаритного сміття (будівельні відходи, меблі, сантехніка тощо) – обов’язок його власника”, — прокоментував ситуацію міський голова.

Також місцеве керівництво хоче нагадати, що у нашій громаді є кілька варіантів організації такої послуги. Перша – це укладання договору з нашим комунальним підприємством “Екоресурс” (безпосередньо за адресою: вул. Б.Хмельницького,82, м. Калуш), друга – замовити цю послугу можна в ТзОВ “Еко-Прикарпаття”.

Остап Микитюк

Нагору