Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Ви вже купили омріяну марку? Давайте мерщій!

У Калуші на пошті великий асортимент патріотичної продукції. Якщо раніше потрібно було змагатися за отримання колекційної марки, то зараз є і магніти, і листівки, і чого тільки нема. До того ж ніяких черг та очікувань. Марки стали доступніші.

Дізнавався Інформатор.

Найновішу марку з зображенням танку, якого вкрали цигани на тракторі, можна купити в Калуші. Для цього просто завітайте на “Укрпошту”.

Зараз можна придбати листок марок для відправки у межах країни “Доброго вечора ми з України” за 108 гривень, а міжнародні – за 329,10 гривень.

Також на пошті можна купити конверт з таким же дизайном за 6 гривень, а листівку за 10 гривень.

Якщо ж ви любите прикрашати свій холодильник магнітами, то є товар й для вас: дерев‘яний — 30 гривень, а керамічний – 49 гривень.

Для любителів наклейок є інша пропозиція, яка обійдеться вам всього у 10 гривень. Також можна купити наклейки з зображенням марок “Мрія” та “Русський воєнний карабль, іди …!” Але марок з цими дизайнами вже немає й не буде, за словами працівниці пошти.

Останнім лотом сувенірної колекції є шопер, який відправляє окупантів у відомий нам усім бік. Коштує така “цяця” 20 гривень.

Що оберете ви?

Анна Сірик

Нагору