Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як зібрати першокласника в школу: ціни та місця у Калуші

Перший раз у перший клас — подія, що хвилює кожного хлопчика та дівчинку, які вже за кілька тижнів повинні розпочати власну історію під назвою “школа”. Проте, для нас, батьків ця тема ще й бентежна. Якщо ви домовились про школу, здали усі потрібні документи й знаєте, що справа майже зроблена — це тільки пів справи. Тепер треба зібрати свою малечу до школи. Що для цього потрібно? Скільки це все коштує? Де знайти усе це в Калуші? 

Інформатор має для вас відповіді на ці запитання.

Нещодавно ми походили по місту й дізналися де можна купити усе необхідне разом. У наш об’єктив потрапив гіпермаркет “Епіцентр”, дитячий магазин “Глобус” на Біласа і Данилишина, магазин “Глобус” на Дзвонарській та магазин “Сако” на проспекті Лесі Українки.

Тоді ми склали список з чого повинен складатися “портфель першокласника” і згідно з ним дізналися середню вартість на кожну позицію. Для зручності зробили для вас таблицю:

Зважаючи на це, “набір першокласника” у “Епіцентрі” обійдеться вам у 611 грн, а портфель, що важливо, з ортопедичною спинкою від 990 до 1100 грн.

У “Глобусі” на Біласа і Данилишина — 501 грн, а портфелі ви знайдете від 595 до 2000 грн. Також тут у наявності є “Набір першокласника”, в якому зібрано усе вищезгадане дитині. Такий набір коштує 690 грн.

У “Глобусі” стандартний набір необхідних речей вам обійдеться у 377 грн, а портфелі в залежності від сезону коштуватимуть від 700 до 1600 грн. “Набір першокласника” — 700 грн.

Обиравши магазин “Сако” ви укомплектуєте набір за 593 грн. Ортопедичні портфелі від 800 до 2500 грн. “Набір першокласника” у цьому магазині ви зможете придбати у трьох варіантах, що правда, набори тут відрізняються тим, що у них відразу входить портфель:

  • економваріант – 1233 грн;
  • звичайний – 2044 грн;
  • “лакшері” – 4000 грн.

Підсумовуючи:

Зібрати дитину у перший клас не супер дороге задоволення, але дуже енергозатратне. Потрібно дослухатися також і до бажань та вподобань вашої дитини. Все придбане вашому першачку повинно бути належної якості, від стирачки до шлейок портфеля. Тож для такого походу вам знадобиться щонайменше пів дня.

Це ще не все — оберіть для себе день коли ви зможете купити з дитиною й інші необхідні речі. Такі як спортивний одяг та взуття (про змінне не забудьте) й святковий одяг на 1 вересня. Правда про це ми розповімо уже в наших наступних матеріалах незабаром.

Остап Микитюк

Нагору