Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Джозерс” розповідають про кохання

Калуський гурт випустив черговий сингл з потенційного нового альбому. 

Ділиться враженнями Інформатор.

Вперше з лютого 2022 року ліричною темою дуету не є переживання з приводу війни. Колектив вирішив дещо розбавити свою актуальну творчість розповідями про кохання. Втім і ця пісня, що отримала назву “Зеро”, звучить меланхолійно та змушує задуматись над своїми цінностями в житті. Гостею на релізі стала виконавиця електронної музики “kvitla”, що подарувала твору свої жіночий вокал та естетичний образ.

Текст передає руйнівну природу сумнівів та остраху в стосунках. Мабуть, багато хто зі слухачів мав досвід, коли кольори стосунків вицвітають, а котрийсь із партнерів не хоче докласти зусиль, щоб знову наповнити барвами життя один одного. Ліричні герої переживають цю кризу, вагаючись між вирішальною боротьбою за їхню любов або визнання її приреченості.

Музичний кліп виконано у кращих традиціях американського інді-року. Крупні плани, камерність сцен, урбаністична естетика і дитячість сюжету — всі ці елементи перегукуються з легкою альтернативною музикою на її початках. Це натякає на стилістичний вплив культових the Velvet Underground з їхніми чудернацькими експериментами.

Остап Лагойда

Нагору