Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Громадська організація “Націократи” відправила чергову допомогу для АЗОВу | Фоторепортаж

ГО “Націократи” – це волонтери не тільки з міста, а з всього району і цілого світу, які підтримують армію від початку повномасштабного вторгнення росії 24 лютого. 

Інформатор долучився до відправлення допомоги.

Штат волонтерів налічує понад 10 осіб в місті та районі, а також є люди, які перебувають у різних містах Європи та Америки і там займаються волонтерством. Франція, Німеччина, США, – там також небайдужі українці, які допомагають збирати допомогу для бійців полку “АЗОВ” та ЗСУ

Цього разу вдалося зібрати аптечки (в комплекті американські кровоспинні турнікети), медикаменти, бинти, антисептики, спеціальні ліжка і ортопедичні матраси для важкопоранених солдатів, інвалідні візки, пральні та сушильні машини.
За благодійну фінансову допомогу від небайдужих організацій ГО “Націократи” закупили тактичне взуття, камуфляжні пончо.

Волонтери вантажать допомогу від Тужилівської громади

 

 

Придбали ще прилад нічного бачення для автомобіля, розроблений прикарпатцями. Найближчий аналог коштує 30 000 гривень, а наші земляки зробили за 3700 гривень. Ця “іграшка” потрапить до рук нового спецпідрозділу полку “АЗОВ” “Нічні привиди”. Цей підрозділ виконує бойові завдання у цілковитій темряві. Також волонтери домовились з швейним цехом “Золота голка” за пошиття підсумків, аптечок, ношів для поранених, плитоносок.
Тужилівстка сільська громада привезла мясні консерви виготовлені власноруч з свинних тушок, які надають благолійно ТзОВ “Гудвеллі”, енергетичні перекуси, сухі супи, печиво, футболки та шкарпетки.

Усю допомогу вантажили в машину . Вночі волонтери супроводжують вантаж до Києва. На в’їзді до столиці машину щоразу зупиняють і усе перевіряють. Зараз допомогу уже доставлено і вона виконує свої функції.

Громадська організація “Націократи” щодня працює на перемогу України у цій війні. Ви також можете підтримати їх за реквізитами 4576 3999 7086 7158 ОЩАДБАНК.

Олег Вітковський

 

 

Нагору