Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Калуська енергетична компанія” передасть автівку для ЗСУ

Калуське комунальне підприємство придбало автомобіль для Збройних сил України та передасть його на фронт.

Розповідає Інформатор.

Кошти на купівлю транспортного засобу зібрав спільними зусиллями колектив “Калуської енергетичної компанії”. Це вже не перший благодійний проєкт, організований підприємством, оскільки у березні працівники також долучились до збору грошей на користь ЗСУ. Цього разу було прийнято рішення про придбання повноцінної автівки.

“До нас неодноразово звертались по допомогу, в тому числі бійці, які є на фронті. Тому нами було прийняте колективне рішення придбати автомобіль і передати його Збройним силам України, щоб вони могли поставити його на облік та використовувати на бойових завданнях. Ми провели перемовини з калуським та обласним воєнкомами, а військові підшукали той транспортний засіб, який є потрібен”, — прокоментував купівлю директор компанії Петро Шевчук.

Всього “Калуською енергетичною компанією” було зібрано коштів на суму 133 400 грн, яку у повному обсязі було передано на купівлю автівки. Також працівники структури виготовили патріотичну наклейку для підняття бойового духу наших бійців.

Сьогодні автомобіль передали у розпорядження ЗСУ. Перед цим транспортний засіб освятили. Процедуру провів настоятель парафії УГКЦ Святих Ольги та Володимира отець Олександр Марков.

“Українці, як прояв світла, зараз боряться проти великої темряви. Ми своїми гарячими серцями, великою вірою і великою працею боремо всю Україну і весь світ. Бо увесь світ від нас запалив свої серця. Ця машина допоможе наший бійцям у цій боротьбі, а вони віддячать нам миром”, — поділився своїми сподіваннями калуський священник.

Надалі компанія планує надавати допомогу своїм працівникам, родичі яких служать у Збройних силах України.

Колектив “Калуської енергетичної компанії” переконаний, що ще неодноразово зможе допомогти нашим воїнам, як словом, так і ділом.

Остап Лагойда

Нагору