Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калуському любителю амфетаміну суд оголосив вирок

У суді підозрюваний розповів, що на початку червня цього року перебував у Калуші, де неподалік одного будинку, знайшов полімерний пакети із амфетаміном. Знахідку чоловік поставив до своєї сумки.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуський міськрайонний суд.

Обвинувачений перебуваючи на площі Героїв був зупинений працівниками Національної гвардії України, та в подальшому добровільно видав поліцейським полімерний пакет із вмістом психотропної речовини. Згідно висновку експерта психотропна речовина виявилася амфетаміном в кількості 0,2370 грама, обіг якої в державі обмежено. 

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав в повному обсязі. Знайдену психотропну речовину він пояснював, що не мав наміру продавати. В процесі розгляду, суд прийшов до висновків, що вина обвинуваченого доведена повністю, а його протиправні кваліфікуються за частиною 1 статті 309 Конституційного Кодексу України, як незаконне придбання та незаконне зберігання психотропної речовини, без мети збуту.

Таким чином суд призначив покарання у виді штрафу у розмірі 17 000,00 гривень. Одночасно стягнув з чоловіка в користь держави 1510,24 грн за проведення судових експертиз.

 

Нагору